Om Bazar

  • 1.INLEDNING

Bazar driver 3 fysiska sport och fritidsbutiker på gränsen till Norge, i Nordby (1700 m2) , Strömstad (600 m2) och Tanum ( 3200 m2) i tillägg till en on-line butik med ett begränsat sortiment.

Bazar har ett brett utbud inom Sport och fritid produkter, med starka varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser. Bazar ingår i den svensk sportkedja Sportringen. Vi varuför varumärken som ABU, Adidas, Bergans, Burton, Chevalier, Ecco, Havianas, Helly Hansen, Hunter, Ner Era, Nike, K2, Kari Traa, Salomon, Under amour, Ulvang, för att nämna några.

Bazar är ett välskött familjeföretag med anor sedan 70 talet och haft inriktningen sport och fritid sedan början av 2000 talet. Omsättningen för innevarande år är beräknat till ca 100 mkr kr.  Bazar har ett 30 tal medarbetare med hög kompetens.  

  • 2.AFFÄRS IDÈ.

Bazar har som affärs idé att ge våra kunder bra produkter, i form av starka varumärken eller unika produkter, till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har i vårt sortiment samarbete med de bästa och starkaste sport varumärken i på den Nordiska marknaden.

  • 3.BAZAR FÖRETAGS STRUKTUR

Bolaget har 3 butiker och ett central lager, som förestås av 4 separata aktiebolag. Bazar Inköp & Distribution AB ansvarar för alla varuinköp till butikerna och administrerar företagets lager. Bazar Nordby AB driver butiken Bazar i Nordby shoppingcenter, Bazar Outlet Tanum AB driver butiken i Tanum Shoppingcenter, och Bazar Outlet Strömstad AB driver butiken i Strömstads Köpcentrum.

bolag.

Bazar Nordby

Bazar Nordby har varit verksam i Nordby shoppingcenter sedan år 2000 i olika lokaler och sedan 2007 i nuvarande lokal och nu senast i maj 2016 så utökades butiksytan till ca 1700 m2.

Bazar Nordby  finns Nordby Köpcentrum, Strömstads Kommun, och är Sverige’s största köpcentrum med en årlig omsättning på 4200 MSEK och 110 butiker under ett tak.

Bazar Outlet Strömstad

Har varit verksam i Strömstad Köpcenter sedan nybyggnationen år juni, 2012. Lokalen är på 580m2.

Strömstadbutiken säljer inget av övriga butikers specialsortiment som Fiske, Jakt eller skidor. Försäljningen är uteslutande Konfektion och Skor.

Strömstad köpcentrum är ett litet nytt, modernt och centralt placerat köpcenter med bra parkeringsmöjligheter på infarten till Strömstad. Bazar Outlet är grannar med Systembolaget och stor Godisbutik (Supergott) i entreplan.

Bazar Outlet Tanum  

Har varit verksam i Tanum shoppingcenter sedan nybyggnationen 15 November, 2014. Lokalen är på 3200m2 och är en ny ”flaggship store” för Bazar Outlet, där bolaget har fått mycket beröm för layouten av butiken, produktsortimentet och exponeringen av produkterna.

Tanum Shoppingcenter är ett modernt och spännande köpcenter utmed E6:an och med upptagningsområde allt ifrån Oslo i norr, östfold, tre stadsområdet (Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg) i söder  och Dalsland med ED och Åmål i öster.

5. ORGANISATION.

Varje butik är organiserade med en erfaren butikschef med ett antal medarbetare som är ansvariga för olika avdelningar i butiken.  Kontakt information till medarbetare och de olika butikerna hittar ni under butik/kontakt information.

Huvudkontor: Administration, Ekonomi & Inköp.

BAZAR

c/o Lindenkontorshotell

Trädgårdsgatan 6,

452 31 Strömstad

Sverige

Tel.:                 +46 526 659081

e-mejl:            ekonomi@bazar.se

                        inkop@bazar.se

info@bazar.se